Tuoteryhmät

Toimitusehdot

Hinnat

Toimitusehdot
Yleiset toimitusehdot
HINNAT
Hinnat määräytyvät tilauksen vahvistushetkellä voimassa olevan hinnastomme ja/tai tarjouksemme mukaan. Hinnat ovat arvonlisäverollisia myyntihintoja ja vapaasti varastosta. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

TARJOUSHINNAT
Tarjous on voimassa tarjouksessa ilmoitetun ajan. Mikäli voimassaoloaikaa ei ole mainittu, on tarjous voimassa 30 päivää tarjouksen päiväyksestä.

TOIMITUSEHDOT
Rahti- ja toimituskulut veloitetaan asiakkaalta tuote- ja paikkakuntakohtaisesti. Tuotteet toimitetaan ennalta sovitulla tavalla. Tuotteet toimitetaan sellaiseen paikkaan, mikä rahdinkuljettajasta riippuen on mahdollista. Kuorman purkamisesta vastaa ostaja mikäli toisin ei ole sovittu. 

Annamme myös tarjouksen rahdista tilauskohtaisesti. Tarjouspyynnön rahdista voi lähettää sähköpostitse info@laituritukku.fi tai puhelimitse +35844 2433 149

TOIMITUSAIKA
Myynnissä olevat tuotteet ovat pääsääntöisesti varastotuotteita ellei toisin mainittu. Laituritukku Oy pidättää oikeuden evätä tilaus. Toimitusaika on aina varmistettava myyjältä. Laituritukku Oy ei ole vastuussa mahdollisista viivästyksistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai menetyksistä. 

TOIMITUSTAVAT
Tilatujen tuotteiden toimitustavat:

- Nouto Laituritukku Oy:n varastosta
- Matkahuolto
- Posti
- Autokuljetus

MAKSUTAVAT
- Pankki- tai luottokorttimaksu noudettaessa varastolta (Huom! ei käteismaksua.)
- Postiennakko/jälkitoimitus
- Ennakkolasku
- Lasku 14 pv netto, hyväksytyille tiliasiakkille

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus tuotteeseen siirtyy ostajalle siinä vaiheessa kun kauppahinta mahdollisine korkoineen on kokonaan maksettu.

MUISTUTUKSET
Toimitettua tavaraa koskevat muistutukset on tehtävä seitsemän (7) vuorokauden kuluessa toimituksesta. 

Palautuksista sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli palautuksen syy ei ole Suomen Laituritukku Oy:stä johtuvaa, niin tilaaja vastaa palautettavien tuotteiden toimitus- ja rahtikustannuksista. Mikäli syy ei ole Suomen Laituritukku Oy:stä johtuvaa, niin tilaajalle hyvitetään palautetun tuotteen hinnasta 75%.

VASTUU VIRHEISTÄ JA PUUTTEISTA
Laituritukku Oy sitoutuu korjaamaan tai uusimaan valmistus- tai materiaalivirheestä johtuvan viallisen tuotteen. Tuotteessa esiintyvän virheen osalta vahingonkorvausvelvollisuus voi olla enintään toimitetun tuotteen hinnan suuruinen.

Tilaaja vastaa tuotteiden soveltuvuudesta käyttötarkoitukseen ellei erikseen ole kirjallisesti toisin sovittu.

Mikäli virheellinen tuote tai puutteet aiheuttavat suoraan vahinkoa on vastuu valmistajalla. Muut syntyvät kustannukset evät ole Laituritukku Oy.n vastuulla.

YHTEYSTIEDOT

Postiosoite:
Laituritukku Oy
Päksänkatu 12
38200 Sastamala
Puh. 044 2433 149
info@laituritukku.fi
www.laituritukku.fi